Fredagen började som andra dagar med frukost 06.30 och buss till hallen 07.45.
Först ut att tävla denna dag var Amrith och Amal, mönster V dan och båda i samma grupp. Amrith började och mötte en irländare, bra mönster (Se-Jong o Ul-Ji) men irländaren var riktigt duktig och tog segern. Nästa upp var Amal, mötte en fransos gjorde valfritt mönster (So-san Amal o Se-Jong) efter detta ledde fransosen, sedan blev det gemensamt mönster Kwang-Gae. Amal tog in poäng och fick oavgjort av en domare och knapp förlust av resten. Starka insatser och då det var en liten grupp räckte det till brons för både Amrith och Amal.
Sedan var det dags för sparring, Leo var först, grupp med fyra personer och alla mötte alla, Leo, en ryss och två greker. Leo och ryssen började, duktig ryss som tog kommandot och vann med ett antal poäng. Leo gick sedan upp mot en av grekerna, tog ganska snabbt greppet och höll en knapp poäng ledning till slutskedet, fick då en varning som gjorde att han tappade en poäng sedan fick greken en poäng i slutsekunden och det blev oavgjort. Förlängningen slutade 0-0 så det blev “golden point”, efter ett par försök vann slutligen Leo till stort jubel och bärgade en bronsmedalj.
Nu var det dags för Julius, kval till specialteknik, Julius valde flying side kick som avslutas med att krossa bräda. Amal och Christian höll brädan och Julius gjorde ett fint hopp krossade brädan men tyvärr snuddade dräkten första repet vilket gjorde det underkänt och fick inte fortsätta.
Sedan skulle Julia gå upp i sparring, det var planerat på seneftermiddagen, det var dock många kategorier som inte var klara och en hel del förseningar, så Julias kategori flyttades till lördag.
Dagen avslutades med prisutdelningar, här fick Amal och Amrith sina bronsmedaljer Leo fick dock vänta till lördagens prisutdelning. Tillbaka till hotellet och middag, idag med egen inhandlad sprutgrädde till “tarten”. Senare kom GM Yeo och GM Armstrong och vi hade lite avslut i hotell-lobbyn eftersom de skall åka hem på lördag, Rudi och Christian fick varsin medalj som tack för att de varit huvudcoacher.