Idag lördag var det tänkt att Julia och Julius skulle upp i sina sparringkategorier. I schemat för dagen var de inlagda på senare delen av eftermiddagen men då man tittade på alla kategorier som var samlade på dessa mattor under dagen så anades oråd.
Vi började med frukost 06.30 sedan togs det fa
rväl av Amal och Amrith som skulle åka hem. Resten av teamet åkte till hallen och en förväntad prisutdelning där Leo skulle få sin medalj. Det blev dock ingen prisutdelning på morgonen utan tävlingarna startade direkt ca 08.45, prisutdelning skulle bli efter lunch respektive på kvällen efter tävlingen.
Senare åter till hotellet för lunch och där stannade coacherna Rudi o Christian med de tävlande för vila och sen promenad till hallen, medan resten åkte till hallen med utrustningen, nu för att Leo skulle få sin medalj, men icke, utdelningen hölls men Leos kategori togs inte med denna gång heller.
Mer väntan på Julia och Julius kategorier, snart kändes det att de inte skulle hinna med dessa. Julias och Julius matcher flyttades till imorgon, söndag. Men Leos medalj då nu skulle den väl komma. Icke, tävlingen förlängdes till 19.30 och därpå en timmes prisutdelning, men Leos klass kom inte denna gången heller. Till råga på allt hade vår buss kört iväg med Skottland medan vi väntade på medaljen som inte kom, lite irriterat nu. Irland och vårt team lyckades övertala chauffören av domarnas buss att köra oss till vårt hotell för middag och sedan behövlig vila.
Flera av oss har varit på en hel del av dessa mästerskap men det har aldrig varit så dåligt med planering och information. Att saker försenas är ju vanligt men att det blir förseningar som gör att kategorier får flyttas från fredag till lördag och vidare till söndag har aldrig hänt, väldigt jobbigt för de tävlande som måste förbereda sig mentalt flera gånger…..
Även för Stefan (Simeionidis) har det blivit en lång väntan dock på hemmaplan, försöker där följa tävlingarna via video på internet som en hängiven supporter, det har blivit många sms om tider och schema men imorgon måste det bli av, arrangörerna har hallen till 17.00 så då skall/måste det vara slut.