Så var det söndag, sista tävlingsdagen för detta EM. Nytt schema kom ut på morgonen, ny matta skapad så nu åtta mattor, en extra för att hinna med allt under dagen.
Julia och Julius hade båda sina sparringar att gå, det blev så att deras kategorier gick igång nästan samtidigt. Julias kategori bestod av 14 tävlande, Julia var i en 4-grupp. Började mot en tjej från Skottland som var en bra bit längre. Julia stod för initiativet i matchen medan skotskan fokuserade på att använda sin längd och kontrade in en del sparkar. Skotskan fick bra betalt för detta av domarna medan Julia fick väldigt lite betalt för sin mer offensiva taktik vilket ledde till skotsk vinst. Nästa match var mot en bulgariska, denna gång var det mer jämnt då det gäller längd. Tät match men Julia hade ledning efter första ronden, bulgariskan knaprade in i andra ronden och vid full tid var det oavgjort så förlängning. Efter halva förlängningsronden fick Julia in ett par bra träffar och tog ledningen, försvarade denna ledning ronden ut och vann matchen. Sista gruppmatchen var mot en ukrainska, ännu längre än skotskan. Lika efter första ronden, Julia undvek på ett bra sätt ukrainskans favorit vapen drop-kick, oavgjort i pausen. i andra ronden använde ukrainskan sin längd bättre och fick ett par poäng, kunde sedan gå över till en defensiv taktik som leddes till vinst för henne, ukrainskan vann alla sina tre gruppmatcher och gick till semi där hon tog brons. TKD stjärnan Albena Sitnilska fån Bulgarien vann hela kategorin i final mot en grekiska.
Samtidigt var Julius uppe i sin kategori, gick i en 3-grupp. Började mot en ukrainare, aktiv och offensiv sparring av Julius, fick även igång ukrainaren och det blev en intensiv match från båda sidorna, ukrainaren såg lite trött ut på slutet men var rutinerad och vann matchen. Nästa match var mot en grek. Julius körde på bra och aktivt även i denna match men greken var väldigt erfaren och rutinerad och använde detta på ett ödmjukt sätt för att ta hem segern. Julius fick en spark i sidan av bröstkorgen under matchen och senare på kvällen kändes det som en spricka i ett revben. Greken gick vidare från gruppen och vann senare guld i kategorin.
Nu hade alla tävlat färdigt i det svenska laget. Leo fick till sist sin bronsmedalj och sedan var det buss till hotellet för lunch. Efter lunch blev det lite packande, lite vila och avkoppling i området runt hotellet, Leo passade på att ta ett dopp i havet. På kvällen blev det ett trevligt besök på den lokala pizzerian för lite ombyte i menyn. Ganska tidig kväll eftersom buss till flygplatsen skulle komma och hämta redan kl 06.00 morgonen därefter.