Dagen startades tidigt med frukost kl. 06.30. Sedan åkte vi en gemensam buss till tävlingsarenan kl. 07.45. Efter en liten stunds väntan utanför arenan blev vi insläppta där vi snabbt hittade en bra plats för Sveriges landslag på läktaren. Sedan startades tävlingen vid 09.00. Idag tävlade endast barn, juniorer och veteraner och därmed var det ingen av Sveriges deltagare som tävlade. Vi fick istället ta in tävlingsatmosfären, kolla på grym taekwondo och ladda inför morgondagen. Vid lunch åkte vi buss tillbaka hem till hotellet där maten serverades. Sedan promenerade vi till arenan, vilket tog ungefär 25 minuter. Helt okej! På eftermiddagen kom även Sveriges Grand Masters och hälsade på. Vid 17.00 var det dags för invignings-cermoni. Tre personer från varje lag skulle bära in sitt lands flagga. Från Sverige utsågs Leo, Julius och Julia. Invigningsceremonin bestod av tal, flaggjonglörer, en mindre orkester och eld-blåsare.

Efter invigningsceremonin åkte vi buss hem till hotellet och hade 40 minuter på oss att vila innan middagen. Middagen bestod av det vanliga och vi blev mätta och belåtna. Nu laddar vi inför morgondagens tävlingar

!