Andra tävlingsdagen är igång. Man får dagsschemat på morgonen när man kommer till arenan, därför är det svårt att veta när och vilken dag Sverige ska gå upp.

Idag vet vi att Teddy ska gå upp på ring nummer 2 någon gång nu under förmiddagen.

Teddys mönsterkategori startar ca 10.30 rysk tid.

Det blev Sverige mot Tjeckien i TUL och bägge länderna valde Yong-Gae som sitt egna mönster. Med de nya reglerna där man gör sitt mönster själv inför domarna inledde Tjeckien och utförde Yong-Gae med viss nervositet men utförde sitt mönster mycket fint.
Efteråt var det Teddys tur att utföra Yong-Gae och utan några skador eller andra ursäkter inledde Teddy sitt mönster men återigen kom Teddy av sig i sitt mönster och domen var ett faktum, noll poäng…
I stort poängunderläge från första mönstret valde domarna Joong-Gun som andra mönster vilket utfördes av de bägge tävlande utan några problem. Viss ilska och frustration kunde dock utläsas i både ansiktsuttryck samt i utförande av Teddy.
Tjeckien vann helt rättvist och tog sedan silver i hela kategorin. Ryssland tog guldet.

Julia kommer att gå sparring – 52 kg under eftermiddagen.
Efter en lång väntan pga regeltolkande bland domarna gällande de nya gruppsparring reglerna samt en del tekniska problem kom Julias grupp igång vid ca 1630. Julias första match skulle vara match nummer fem på den aktualla mattan, full uppvärmning och pep, dock visade det sig att motståndaren från Honduras av oklar anledning lämnade WO, så vinst och 4-0 men hade känts bättre att gå en match o komma igång inför matchen mot grekiskan, förmodar att tjejen från Honduras varit en lättare match som uppvärmning. Vid 1830 bröts tävlingarna för dagen och det var prisutdelningscsermoni, då hade Julias andra match ej hunnit börja så det blir fortsättning imorgon bitti med Julia som andra match på matta 5.