Andra veteran ut var Martin som ställde upp i kategorin -80 kg. Första gruppspelsmatchen var mot Wales, efter en mjuk öppning i underläge tog Martin kommandot över matchen och höll ledningen i stort sett hela matchen. Han dessutom en halv minuts extra matchtid i första ronden, pga. miss av domarna, då veteraner kö 2×1.30 minuter.

Andra gruppspelsmatchen var mot Ukraina. Liknande mönster som förra matchen, Ukrainsk ledning i starten och Martin jobba sig in i matchen och slutar med vinsten. Vilket innebar gruppseger och vidare till slutspel.

I slutspelet var gruppsegraren, alltså Martin, direkt lottad i final och fick möta vinnaren av de övriga gruppernas segrare. Det var alltså antingen Skottland eller Tjeckien han skulle få möta.

Tredje matchen var då final mot Tjeckien. Martin fortsatte med samma taktik, lugn inledning och strakt avslut. Guld till Martin, Stort Grattis!!!