Stor tävling över 1000 deltagare i Taekwondon, detta var en del i Martial Arts Game med 16 olika kampsporter denna helg i Minsk i flera hallar över hela Minsk totalt 4000 deltagare. Uppåt 30 länder deltog i Taekwondon, förutom alla fd Sovjet stater och alla olika “x-stan” länder så var Kina, Argentina, Sydafrika, Etiopien, Indien, Nepal, Mongoliet mfl med.
Nordkoreas uppvisnings team var med på invigningen och deltog sedan som domare på en del mattor, ITF presidenten var också på plats i hallen.
Man körde upp till 8 mattor samtidigt utan uppehåll för lunch och medaljutdelningar. Många tyckte att det var intressant med svenskt deltagande och ville komma fram och prata och bli fotograferade med oss.
Väldigt fin arena(cykelvelodrom) och hotellet var i stort sett nybyggt, bästa tävlingshotell vi varit på. Hann med lite sightseeing också, staden Minsk var en positiv överraskning.