Den 8/4 och den 9/4 hölls den sista Landslagsträningen innan EM i Liverpool och det var mycket action. Dagen till ära inleddes lite lätt med taktiska fotarbeten som stegrades upp i mer intensiva övningar.

I slutet på dagen hade det arrangerats så att Landslaget fick möjlighet att sparras med WTF:are på Chae Taekwondo i Malmö vilket var uppskattat av deltagarna.

Med sparringen ville vi uppnå nervositet av något nytt och annorlunda då vi körde WTF regler men det var en bra stämning med en hård sparring i samförstånd och alla var mycket nöjda med övningen som slutade utan skador. Stort Tack till Christian Woxell och Chae Taekwondo för denna möjlighet och att man dessutom från Deras sida lät oss använda Deras utmärkta lokaler för vår träning. Nedan följer lite bilder från Landslagsträningen :