Dag V åtföljdes av ytterligare förseningar och våra veteraner Mikhail och Christian som skulle gå sina matcher under förmiddagen fick vänta tills efter lunch och självklart gick Deras matcher exakt samtidigt på två olika mattor vilket innebar att assisterande Coachen Axel fick coacha Mikhail medan Teddy fick coacha Christian.

Mikhail tog ett tidigt poängövertag i sin match som vi hoppades skulle mynna ut i en vinst men dessvärre kämpade kinesen sig tillbaka in i matchen och vann matchen över Mikhail vilket betydde att Mikhail därmed var ute efter en bra kamp.

Christian som gick i ringen bredvid mötte en puertorican gick en mycket jämn match men av någon anledning så stämde det inte riktigt för Christian denna dag vilket ledde till förlust med tre poäng. Matchen var schysst och konkret men det var inte vår dag den här dagen heller.

Efter att våra veteraner och vår lilla junior blivit utslagna har därmed Sverige gjort sitt i det här VM:et. Roligt att träffa gamla vänner från hela världen igen och under resans gång har vi haft många skratt och mycket roligt men ätit lite mat…

Dag VI är det också tävling med då vi inte hade några tävlande kvar valde vi att ta en promenad i sta’n och bara ta det lugnt. Vi satte oss på en uteservering och reflektared över VM samt nästa tävling som är på gång i Liverpool. Svegerudarna tog sin hemresa idag istället och är hemma ungefär just nu när detta skrivs.

Vi andra får släppa loss på AFTER PARTY ikväll med alla deltagare från VM(ca 1000st) innan vi tar bussen imorgon förmiddag för att åka hem till Sverige igen.