Dag IV var det för svensk del vår lilla junior Julias tur att tävla i sparring. Vi startade med frukost kl.06:30 sedan tog hämtade bussen oss till arenan 7:30.

Dagen på arenan började med prisutdelningar från dagen innan och tävlingarna kom igång ca 1 timme efter utsatt tid. Julias kategori skulle börja kl.09:00 men började först strax efter kl.12:00 så det blev en lååååång väntan. Mitt i Julias kategori bröt man för lunch och ytterligare väntan blev det men väl kl.15:50 var Julia uppe och gjorde mycket bra ifrån sig men förlorade mot Bulgariskan som taktiskt bara kontrade på Julias attacker och fick därför högre poäng än Julia. Julia kämpade hårt och var väldigt framåt i sin sparring, så framåt att hon t.o.m. brottade ner bulgariskan vid ett tillfälle… Julias fokus gick absolut inte att ta miste på och vid lite mitzträning inför matchen fick den egna Coachen en rejäl box på näsan och överläppen vilket var mycket uppskattat………

Lång och hård dag för större delar av landslaget som var på arenan från strax innan 8:00 på morgonen fram till ca 20:30 på kvällen. Många hårda och bra matcher sågs och dignitärer från WTF var på arenan och gillade det De såg vilket bådar gott för ITF Chang Ung för framtiden som ser mycket ljus ut av olika skäl.

Dagen avrundades med buss hem och middag på hotellet med lite eftersnack om dagen samt en lokal lite prisutdelning till dagens kämpe, Julia! Bra jobbat Julia!

Imorgon är det sparring för våra veteraner, Christian och Mikhail.

För De som är intresserade kan man även livestreama från VM via den här länken :

http://www.itfitalia.it/world2016/

Ny rapport imorgon efter Veteranernas sparring och som vanligt, bilder kommer senare pga uppkopplingsproblem.