Dag IV åkte vi alla tidigt på morgonen till arenan där vi tog en plats tillsammans med veteraner från det malaysiska landslaget(som vi lärt känna på vårt hotell).

Mönster tävlingar idag och dagen började med att Coach Teddy var tvungen att prata med Master Burian, Grandmaster Prewett, Grandmaster Kim Ung Chol och Ivan Rajtr om att lottningen för mönster i veteranklassen blivit fel. I första omgången var Christian och Teddy lottade mot varandra vilket inte får ske i första omgången så det fick De ändra på men det gjorde Dem och sedan väntade vi bara på tävlingarna.

Vår lilla junior Julia var först ut och gjorde mycket fina mönster men förlorade orättvist sin match och var därmed ute.

Näst på tur var Teddy som blivit lottad mot Argentina och efter att ha utfört Sam-Il och Choong-Jang stod Teddy som vinnare och var vidare.

Mikhail fick den tuffaste resan då han också utförde Sam-Il men sedan fick Juche utav domarna. Hårt arbete men dessvärre räckte det inte hela vägen och Mikhail var därmed också ute.

Åter till Teddy som nu fick en vass japan i nästa omgång och Teddy gjorde Sam-Il och sedan Choong-Moo men japanen var som sagt något vassare samt vann marginellt och därmed var Teddy ute.

Christian som fått vänta länge på sin tur gjorde också sina mönster enligt konstens alla regler men det räckte inte så nu var det ingen kvar som hade medaljchans i mönster.

Generellt så tog Nordkorea(som vanligt) de flesta guldmedaljer med sina juniorer.

På fredag håller vi tummarna för vår lilla junior, Julia, som ska tävla i sparring på förmiddagen. Återkommer med rapport imorgonkväll och provar att ladda upp någon bild. Veteranerna Mikhail och Christian sparras på lördag.