Söndagen den 28/8 var det åter dags för landslagsträning.

Vi började kl.10:00 med genomgång utav tävlingsreglerna men inga direkta nyheter i årets internationella tävlingsreglemente mot tidigare år vad avser tekniker och poäng.

En skillnad i den senaste versionen är att den nationella flaggan som man sätter på landslagsdräkten får vara högst 3x5cm och får endast sitta på höger bröst i jämnhöjd med ITF-märket. Eventuellt sponsormärke eller NGB-märke får sitta på vänster arm.

Efter teorigenomgången laddade vi upp med en lättare uppvärmning följt av mönsterträning som sedan stegrades upp i intensiv mitzträning. Träningen avslutades sedan med hård sparring. Alla deltagare gjorde mycket bra ifrån sig och det känns som alla närvarande är laddade.

Nästa landslagsträning som också blir den sista blir nu på söndag den 4/9 kl.11:00-14:00 och då kommer även Grand Master Yeo att närvara för att finslipa det sista i alla mönster innan avfärd dagen efter. Den sista landslagsträningen kommer endast att fokusera på mönster.

Landslagsträningen är kostnadsfri och alla med svart bälte tillhörande vår ITF organisation är välkomna att delta.

Välkomna!