Dagen startar med prisutdelning där Håkan fick sin silvermedalj utdelat av GM Hutchison under pompa o ståt.

Dagens schema blev aningen ändrat. Ingen aktivitet för oss under förmiddagen men däremot hände allt på kvällen.

Både Dino, Stefanos, Johannes och Håkans individuella sparring hade lagts in under kvällens pass. Det löste våran krock med team sparring på söndagen.

Stefanos har dock problem med sin ljumske och det var såpass påtagligt att han valde att avstå sin individuella sparring för att inte riskera mer problem satsa på Teamets insats på söndag.

Efter förseningar på nästan alla ringar drog sparringen igång för våra svenska kämpar samtidigt på 3 ringar vid 19:30.

Håkan mötte en bosnier som var nära 2 meter lång och hade 3 meter ben. Ett ovant motstånd då han sällan möter någon längre än han själv. Bosnien fick in en hoppande dwitchagi rakt på hakan som skakade om rejält sedan en likadan i bröstet. Det blev svårt att hämta upp det underläget och förlusten var rätt stor poängmässigt. Men det vart en ordentlig fight.

Dino kämpade bra mot en tuff skotte som körde på defensiven och lyckades kontra sig till en vinst. Det var mycket hårda slag och sparkar men Dino kämpade tappert och gjorde en mycket bra match.

Johannes mötte en grek som stärkt av hemma publiken var snäppet vassare. Men han fick det inte lätt då Johannes var på honom med många hårda slag och sparkar och fick in bra poäng. Bra jobbat, Johannes.

Alla gjorde grymma insatser, utan skador, som blev en bra uppladdning inför morgondagens Team Sparring där vi möter Italien i direkt kvartsfinal, och vi är grymt taggade. Fransisco och Johan kommer då också gå sina veteran matcher, allt på morgonen och förmiddagen.