Klockan “mycket tidigt” ringde väckarklockan tidigt hos De som skulle åka till EM i Italien idag och klockan 6:20 lyfte planet från Copenhagen airport.
Efter en mellanlandning i München landade vi så i ett gråmulet Bari i södra Italien. En kort väntan på flygplatsen på bl.a ryska landslaget åkte vi så med buss till hotellet där vi checkade in.
På vårt hotell skedde all inregistrering och invägning så efter de traditionella timmar av registreringskrångel kunde vi delvis andas ut.
Vi passade även på att väga in De tävlande som var på plats och alla klarade sin vikt. Imorgon väger vi in Håkan som anländer och sedan är vi klara.
Dagen var något kaotisk då alla landslag skulle registrera in sig och väga in sig på vårt hotell så det var lång väntan innan vi var klara.
Några av hotellrummen gick inte att låsa så det var ett parallellt problem vi fick kämpa med samtidigt som vi inte fick någon lunch men efter förhandlingar med receptionen så fick vi dörrarna lagade samt en helt ok middag vid 20-tiden på kvällen.
med undantag för tröttheten så är humöret på topp och alla ser fram emot tävlingarna som invigs på onsdag kväll för att sedan gå igång på allvar på torsdag morgon.
i skrivande stund sover alla utom Coachen…

fortsättning följer imorgon… Godnatt…