Dagen efter Malmö Tae Kwon-Do Championships arrangerade TKD-Swedens tävlingskommitté en landslagsträning för deltagarna till EM i Italien i Malmö där Francisco och Teddy höll i trådarna för dagen tillsammans med deltagarna.

Träningen bestod av teori, praktik och videofilmning av deltagarna.

Agendan för dagen var satt för att ha lite riktlinjer men det var tydligt uttalat att landslagsträningen också skulle vara ett fritt diskussionsforum där alla var delaktiga och där alla fick utrymme att bidra med frågor samt inspel.

Personligen upplevde jag att det var lite småspänt i början innan deltagarna kände sig bekväma med dagen men när agendan och riktlinjerna för dagen väl presenterats verkade det som spänningarna släppte och deltagarnas engagemang gick absolut inte att ta miste på.

Det är med stor glädje och stolthet jag kan säga att deltagarnas engagemang, fightingspirit och inspel gjorde landslagsträningen och dagen till en succé.

Stort Tack också till fotografen, Håkan Svegerud, som såg till att det blev en del bilder från landslagsträningen.