Hela Landslaget åkte från hotellet på måndag förmiddag. Master Yeo åkte på separat flyg då han som domare under tävlingen åkte tidigare för tekniska och domarseminarier inför tävlingen. Övriga i laget åkte gemensamt till Göteborg.

Flygen till och från Sverige var ganska smidiga då vi slapp långa väntetider.

Som sammanfattning kan sägas att det var tufft motstånd under tävlingen med många hårda matcher. Laget ser hela upplevelsen som inspirerande för fortsatt träning och utveckling.

På grund av pressade scheman samt bristande internetuppkoppling vid flera tillfällen kunde bloggen inte uppdateras löpande. En del som följde undrade säkert hur tävlingen fortskred. Ett utdrag av bilder och filmklipp från tävlingen kommer läggas upp så snart som möjligt..

Tack för mig,
Med vänlig hälsning,
Amrith Armstrong
Coach