Det har inte varit Sveriges EM i Tae Kwon-Do och idag var inte heller något undantag… Idag sparrades Adna och Axel direkt efter lunch, ca 15:15…

Typiskt för oss var att både Adna och Axel gick sina matcher samtidigt så vi fick sprida ut oss på bägge ringarna.

Adna coachad av Rudolf och Axel coachad av Christian påhejade och filmade av oss andra…

Adnas match dömdes bort av ringdomaren som dömde väldigt konstigt och till Adnas nackdel… Adna var klart bättre än sin motståndare och skulle vunnit matchen om hon inte fått konstiga minuspoäng och varningar som vi inte förstod. Dessvärre så förlorade Adna matchen mot Bosnien-Hercegovina och var ute. Ringdomaren som dömde matchen hade fått fler klagomål och blev utbytt kort efter Adnas match…

Axel gick match mot Slovenien och den matchen var väldigt, väldigt fysisk… Axel stod emot bra och Slovenen fick ingenting gratis… förutom näsblod… Axel var väldigt framåt och gick på hela tiden men slovenen kontrade och vann på poäng… Axel fick dessutom 2 minuspoäng i matchen som förmodligen avgjorde det för Axel…

En tråkig dag för vår del men vi kan vara stolta över våra utövare som kämpade väl…