På den tredje dagen inleddes så EM med tävlingar i tul efter invigningen och lunchen…

Först ut på mattan var Axel som mötte Tjeckien. Axel gjorde fina mönster med bra kraft, andningskontroll och precision men dessvärre gjorde Axel ett par misstag med sina tekniker vilket gjorde att han förlorade sin match och var ute…

Näste man till “rakning” var Rasmus som gick mot Wales. Rasmus gjorde som vanligt sitt eget mönster Po-Eun utan anmärkning men när Rasmus skulle göra de av domarna utvalda mönstret Toi-Gye så “krockade” Rasmus nästan med sin motståndare vilket gjorde att Rasmus kom av sig och kom i otakt på resten av mönstret till allas förtret. Detta innebar att Rasmus också var ute…

Sist ut var vår enda lilla flicka i landslaget, Adna, som gick mot sin landsmaninna från Slovenien. Först blev det oavgjort mellan de bägge men efter ett extra mönster vann Adna mot slovenskan till allas glädje. Därefter fick Adna hämta sig en stund innan hon mötte våra grannar från norr, Finland. Dessvärre var det ett genomgående tema bland de tävlande idag då Adna tvekade på ett steg i det utvalda mönstret och förlorade matchen…

Alla tävlande gjorde mycket bra ifrån sig stöttade av våra coacher, Christian och Rudolf, men idag gick det inte hela vägen och alla tävlande föll på enkla teknikmisstag.