Härmed avslutar jag den här bloggen och hoppas att Ni som följt den kunnat följa vår väg på ett bra sätt under VM i Tallinn.

Riktar ett stort Tack till Senior Master Yeo Chin Huat för att han ställt upp för oss i tid och otid. Riktar också ett Tack till alla som var med i Tallinn, Rasmus, Rudolf, Christian och Mats som på ett utmärkt sätt och med mycket humor gjort detta till en förglömlig resa utöver det estländarna själv “gjorde”.

Jag ber om ursäkt för eventuella stavfel och felaktiga meningsuppbyggnader men när man bloggar sent på natten efter långa dagar med spänning kring tävlingarna blir det så.

Tack för allt stöd vi fått under resans gång och Tack till alla Er som följde den här bloggen. Jag hoppas Ni funnit den intressant och att fått ut något av det.

Passar också på att rikta ett stort Tack till Håkan Löf i Härryda som kom med förslaget och utförandet av bloggen. Mycket bra förslag, Håkan och mycket bra upplägg.

Sist men inte minst är Coachen nu helt avslappnad och drar nu på semester en vecka till sydligare breddgrader med min Familj för att vila upp mig(…inte lätt att bo med Rudolf och Christian vilket jag misstänkte och bokade därför en veckas semester med Familjen…).

SMACK!!!(=internt landslagsskämt…)