Japp, Ni såg helt rätt… Sverige kan stolt säga att vi tack vare Christian Landin tagit ett VM-brons i detta VM.

Christian gjorde mycket fina mönster och vann MEN liksom Rasmus kon han av sig i ett av domarnas utvalda mönster vilket gjorde att han fick ett VM-brons. Vi var alla överens om liksom många som såg mönstermatcherna att Christian nästan med säkerhet hade tagit guldet i mönster om han inte gjort missen so han gjorde i Hwa-rang.

Vi är dock mycket stolta över både Rasmus och Christians insatser i dagens tävlingar coh det bådar väldigt gott för framtiden. Med andra ord Sverige har riktigt goda chanser i mönster i framtida VM och EM…

Man ska komma ihåg att det är ca 1000 deltagare i detta VM och att de tävlande är under stor press när detväl gäller och minsta lilla miss gör att man är ute direkt, så små är marginalerna…