Undertiden som Senior Master Yeo, Rudolf och Teddy deltog på ITF:s kongress passade Mats, Christian och Rasmus på med lite sightseeing i gamla stan i centrala Tallinn. De rapporterar att man träffade mycket Tae Kwon-Do folk på stan och alla hälsade och bugade artigt mot varandra när man träffar på likasinnade, dvs det är speciellt inom Tae Kwon-Do med uppförande, artighet och allmänt gott uppförande när man träffar på varandra som har Tae Kwon-Do som gemensam nämnare.

Jag vill här verkligen lyfta den goda stämning som råder bland allt Tae Kwon-Do folk från hela världen, oavsett var man kommer ifrån eller vilken bakgrund man har…

Det som dock oroade mig, Coachen, när jag fick ta del av bilderna från Deras utflykt i gamla staden var just det faktum att man tittat på lite “alternativa hjälpmedel” inför sparringen som Ni kan se på den högra bilden undertill….Hmmmmm…