17:35 landar flyget punktligt i Tallinn och efter en kort väntetid blev vi hämtade och blev körda till hotellet där vi skulle registrera oss…

Vi kom till hotellet ca 18:30 lokal tid och registreringen var färdig, för vår del, kl.23:30(!!!) och vi var endast 4 personer som skulle registreras in… Det var mycket problem för alla länder som skulle registrera sig och det administrativa på platsen var inte optimal men tillslut blev också det klart och vi fick allting ordnat med hotellrum, betalning etc…

Egentligen skulle invägningen börja för samtliga idag, tisdag, men eftersom invägningen hålls på samma hotell som vi bor på så passade vi på att väga in oss redan igår för att slippa köbildningen idag då det är över 1000 tävlande på plats…

Idag tisdag är det ingen aktivitet för oss utan vi har en sk vilodag då vi tar det lugnt och går genom lite mönster i egen takt